STJERNESTØV

Forsæt fremad!

Stjernestøv består af beskeder som jeg modtager fra Lyset,  de vidunderlige energier som omgiver os og er indeni os. 

Du skal bruge en terning og afhængig af hvad du slår, er der et budskab til dig.  Har du ingen terning, kan du skrive tallene på et stykke papir, klippe dem ud, blande dem og trække et.

Der er 3  beskeder fra energierne, men kun et af disse passer til dig, så kast terningen og se hvad dine Guider/Engle ønsker at du skal vide.

Rigtig god fornøjelse...

Susanne

 

Tal på terning : 1 eller 3

Medfølelse..

Du skal vise dig selv den samme medfølelse, som du viser andre...

Glem alt om fejl og mangler, se det gode i dig selv, du er fuldendt.

At du er på denne side og er kommet til dette budskab. Det viser at du er villig til at søge ind til dit lys, finde magien i dig selv. Så have medfølelse med dig selv, du er nået rigtig langt. Dine Guider, Engle og Forfædre hepper på dig, de anerkender hvor langt du  er nået. Du er forbundet med lyset, du er lyset.

Namaste

 

Tal på terning : 2 eller 5

Tilgivelse..

Er der nogen du har det svært med, har svært ved at tilgive ?

Vi har ofte svært ved at tilgive, når vi har oplevet store svigt. Men gør vi det ikke, er det som regel kun os selv det rammer. Dem der har svigtet os, kan ikke mærke hvor meget vi lider.

Så tilgiv det menneske der har svigtet dig, ikke det der skete ( handlingen/svigtet var ikke iorden ), men mennesket bag. Du behøver ikke at tage kontakt til personen, men skriv det ned, sig det højt, eller se dig selv og personen omgivet af et gyldent lys. Bliv ved med at tilgive, indtil du mærker at det ikke længere optager plads i dit indre. Du er støttet af dine Guider, Engle og Forfædre så bed endelig dem om hjælp.

Når du har tilgivet og sluppet, så forvent mirakler i dit liv. 

Namaste

 

Tal på terning : 4 eller 6

Drømme..

Hvad drømmer du om ?  Hvordan vil du gerne, at dit liv skal udvikle sig?

Dine tanker og handlinger er energi, som sendes ud på jorden og ud i universet.  Alt hvad du tænker og gør, vender tilbage på et tidspunkt, omend i en lidt anderledes indpakning.

Du har nøglen til din drøm. Du kan skabe det liv du drømmer om. Slip det du ikke har brug for, det der ikke giver dig det liv du drømmer om. Det der indtil nu ikke har fungeret, gør det på en anden måde. Tænk andre tanker, få andre vaner og du vil se, at dit liv lige så stille ændre sig og at dine drømme begynder at gå i opfyldelse.

Du har mange omkring dig der vil hjælpe, dine Guider, Engle og Forfædre står parate. Så ræk ud og tak for deres hjælp.

Namaste

 Forandringens vinde blæser lige nu

Lyt til dit Hjerte, din Sjæl

lad Lyset Skinne

 

Pas godt på dig selv og hinanden.

NAMASTE.