SPIRITUELLE

REMEDIER

Her står lidt om de forskellige spirituelle remedier vi bruger i klinikken til flowbad, klangmeditation, healing/ fjernhealing og vores individuelle behandlinger. 

Susanne og Jeannette

Healing/Fjernhealing 

Vi bruger healing i vores flowbade, fjernhealing , individuelle behandlinger og indimellem til vores klangmeditationer. 

Ordet healing ( engelsk ) betyder helende eller at hele.

Der cirkulerer en energi ( livsenergi ) rundt i og omkring kroppen. Sygdom og lidelser kan være med til at blokere og skabe ubalancer i  livsenergien. Når man healer, forsøger man at genskabe flowet af livsenergien, ved at tilføre ny energi udefra.

 

Grid

En Krystal-grid er en udsmykning/formation som oftes er rund. Den skaber en power fuld energi, udfra de sten/krystaller, materialer du bruger. Den kan bruges til bl.a. meditation, fjernhealing. 

Der kan bruges Sten/Krystaller, smudgefjer, salvie, figurer, planter osv. Kun fantasien sætter grænser.

Det er meget individuel, hvad man bruger og hvordan, det er bare at prøve sig frem og mærke efter, hvad der virker for dig.

 

Krystaller 

Vi bruger krystaller i vores flowbade, klangmeditation, individuelle behandlinger og fjernhealing. Og vi har lidt lommesten som vi sælger.

Krystaller er blevet brugt i tusindvis af år. Den 5000 tusind år gamle kinesiske lægevidenskab anvendte krystaller, ligeledes de 5000 år gamle hellige Indiske Veda skrifter beskriver de helbredende virkninger ved krystaller.

Krystaller udsender forskellig energi , så enten må du sætte dig ind i hvad stenen rummer/står for, eller prøve at holde den og fornemme om det er den rigtige til dig.

 

 

Engle/orakelkort 

Vi bruger ofte Engle/orakelkort til vores Klangmeditationer og Flowbade. ( Susanne bruger dem i sine behandlinger )

Der findes mange forskellige typer kort, men fælles for dem er, at det er en kærlig vejledning fra dine energier ( Guider, Engle, Forfædre, vogtere, osv )

F.eks kan du lave et oplæg med flere kort, hvor du spørger ind til noget som du har brug for at få uddybet. 

Det kan også være et enkelt kort, som giver et kort budskab.

 

 

Gong 

 I vores klangmeditationer og stor flowbad bruger vi gongen.

Den første omtale af gongen ( i Kina ) er ca 500 år før vores tidsregning.

Gongen  frembringer en meget kraftig/ fyldig lyd og nogle fantastiske vibrationer, som har en positiv indvirkning på kropsind. Den siges at være lyden fra universet. Gongen har været anvendet i tusinder af år som et redskab til meditation og healing. 

Klangskåle 

I vores meditationer og flowbad bruger vi klangskåle. ( Jeannette bruger dem indimellem, i sine behandlinger )

De stammer fra Østen, hvor de blev brugt til energiafbalanceringsteknik og kan dateres tilbage til Himalaya og Kina for omkring 3000 år siden. Tyskeren Peter Hess bragte klangskålene til Tyskland for ca 40 år siden og udviklede en klangmassage terapiform.

Vores krop består af ca 70% vand, så klangskålenes vibrationer trænger dybt ind i  cellernes vandmolekyler, og løser op for de spændinger og blokeringer der måtte være. Skålene sættes på/rundt om kroppen. Klangskålene har forskellige størrelser og lyde, de helt store kan man stå i.

Se en lille optagelse af den store klangskål nedenfor.

 

Det var lidt om vores remedier her i klinikken.

Namaste

Jeannette og Susanne