STEN   OG

KRYSTALLER

Her er et lille udpluk af de sten og krystaller som vi har i klinikken, de er med til at øge energierne/vibrationerne, når vi afholder klangmeditation, flowbade og healer/vejleder.

De gør også meget andet godt, som vi vil beskrive lidt mere om nedenfor....

GOLDEN HEALER. ( No worry stone )

Golden Healer : 

Stammer fra Madagaskar.

Er en kraftfuld healings krystal, som lader det gyldne lys fra universet flyde ind i kroppen, renser kropsind og auraen for energiblokeringer.

En rigtig MESTER krystal til healing. og den har de højeste vibrationer. Energien er kraftfuld, såvel som beroligende.

Forstærker din egen energi og gør det lettere at kommunikere med universet.

Cyanit/Kyanit grøn :

Kommer fra Parkistan.    

Har en varm energi. Den arbejder med alle chakra men med fokus på hjertet. Hjælper dig når du søger efter sandheden. Skaber tryghed i usikre miljøer. Anvendes ofte når man søger kontakt med naturens sjæl, og den giver ubetinget kærlighed.

Forstærker og forbedre høje energier, en perfekt sten til indvielser og meditation. Den giver en afslappende og beroligende energi til kroppen.

Den balancere Yin/Yang energierne.

CYANIT/KYANIT GRØN

ANDEKVARTS ( kaktuskvarts )

Andekvarts :

 Findes i forskellige mineraler, såsom Bjergkrystal, Ametyst, Citrin og røgkvarts. Stammer fra Sydafrika, det siges at gruverne/grotterne som indeholder disse sten, er oversvømmede, og at man derfor ikke kan få flere Andekvarts.

Andekvarts har en meget kraftfuld healende energi, som ledes ud via de små kaktus lign.spidser på krystallen. En stimulerende sten for kropsind og en energi afsætter. Kan fylde et helt rum, med den gode energi som den udsender. Hav gerne en i rummet når du mediterer.

Renser og stimulere chakraer og auraen.

Aragonit :

Stammer fra Marokko.

Styrker selvdisciplin og hjælper til at få tingene fra hånden. Den øger din energi og skubber dig videre med det der ligger og venter. Hjælper dig med at få sagt det der skal siges- også selvom det gør ondt.

Kan hjælpe med at løsne op for barndoms-traumer.

ARAGONIT

HUNDTANDS CALCIT ( Stellar Beam calsit )

Hundtands calcit :

Er en højfrekvent krystal, som har en vidunderlig energi. Den benævnes som en opstigningssten, da vibrationen i krystallen har en stærk åndelig natur, som hjælper dig med at gå dybere, og få kontakt med det guddommelige. Den er beroligende og fantastisk at bruge ved meditation. Hjælper dig med at finde ro og øge dit velbefindende.

Den hjælper med at gå i lysets korridorer, og opdage og få tilgang til information om tidligere liv, i Akasha-arkivet.

Castle kvarts krystal :

Stammer fra Ivato, Madagaskar.

Er en ny opdagelse, som man lige har fundet. Krystallen minder lidt om Andekvarts, men ser lidt anderledes ud. Den har en eller flere tydelige spidser og er omringet af mindre spidser, som vokser op ad krystallens sider.

En kraftfuld krystal med en stor energi. Den skaber positive vibrationer og er stærk healende.

CASTLE KVARTS KRYSTAL

TIBETKVARTS

Tibetkvarts :

Stammer fra Himalaya`s bjergkæder.

Den har en meget stærk og klar energi. Er ofte meget rød i stenen, men er meget klar. Er håndplukket.

Har en stærk åndelig energi og giver en klar forbindelse til de højere atmosfærer. Har en rolig og beroligende energi, som hjælper dig med at bevare roen, selv under stressende perioder, har en stærk energi som forstærker dit eget lys/energi.

Vækker din åndelighed, og tillader energien imellem chakraerne at flyde frit. En perfekt sten til meditation, går i dybden med din åndelighed.

Ametyst : 

Stammer bla. fra Brasilien.

Ametyst er en " høj " åndelig sten som virker direkte gennem vores krone chakra. Den har en stærk healende energi og er beroligende. En naturlig sten til at jage stress bort med.

Den forstærker dit åndelige jeg og bistår dig i din åndelige udvikling. Fjerner negative energier og erstatter dem med positive energier.

En meget afslappende sten. Siges at være god mod søvnløshed og hovedpine.

AMETYST

BJERGKRYSTAL

Bjergkrystal :

 Stammer bla. fra Brasilien. 

Bjergkrystal er den mest kraftfulde healings krystal blandt alle krystaller. Den forstærker kraftens energi og intention. Beskytter os mod al slags negativitet. Tilpasser os til vores højeste jeg og fjerner smerter.

Forstærker auraen. Renser, aktivere og retter op på alle vore chakraer. 

Den kan programmeres og rettes ind på forskellige energipunkter. 

Øger energien på den som bære den, og forstærker den åndelige kraft.

Sort kvarts :

 Den beskytter dig for alle former for angreb - både fysisk, psykisk og energetisk.

Sort kvarts støtter dig igennem forandring eller når du går igennem noget, som fylder dig med frygt, usikkerhed og bekymring.

Den arbejder især med rensning af din aura.

Den vil oplyse alle de ting, som du går eller er gået igennem, så du opnår en større forståelse.

SORT KVARTS

CALCIT BLÅ

Calcit blå : 

Er en meget intens sten. 

Virker på hals-hjerte og solarplexus chakra.Den både køler, renser og lindrer på en gang.Den trækker ubevidste emotionelle dybder frem i dagens lys. 

Samtidig giver den dig fred, ro, lindring og styrker dig til at kunne udtrykke din mening. Den stimulere dig til at kunne være tilstede i nuet.

Krystaller/Sten som vi sælger.

Dette var et lille indblik i vores sten/krystaller.

Vi har også lidt lommesten i klinikken, som vi sælger af.

NAMASTE

Jeannette og Susanne.