FJERNHEALING 

Fælles fjernhealing hver dag kl 11.00

 

 Vi vil sende fjernhealing, til vores skønne jord og dens beboere, hver dag kl 11.00 .

Vi indbyder dig til at deltage, hvis du har tid og lyst. Det eneste det kræver, er at du bruger 5 min( gerne mere hvis du føler for det ) hjemme i din stue/kontor/værelse/, på at sende tanker som  f.eks. Kærlighed, Omsorg, Varme, Nærvær, ud i verden.

Du kan evt. tænde et stearinlys, afspille lidt musik, have krystaller/sten foran dig, hvad du nu synes passer dig. Der er måske nogle tæt på dig, som du føler har brug for en kærlig tanke eller noget/nogle ude i verden,kun fantasien sætter grænser. Bare sæt dig og mærk efter og send det videre som dukker op....( Du vil også selv mærke energierne og hvor godt det gør dig, jo flere gange du prøver, jo mere vil du selv åbne op )

Der er lavet nogle øvelser længere nede på siden du evt. kan prøve inden du starter

Jorden og dens befolkning har brug for alt den opbakning der kan gives, og sammen kan vi være med til at løfte energierne/lyset/kærligheden, ved at sende de gode tanker.

Kærlige hilsner fra

Jeannette og Susanne.

NAMASTE...

PS  har du lyst må du meget gerne skrive, her på siden, om din oplevelse...Har du et spørgsmål, er der noget du undre dig over, osv. må du også meget gerne benytte siden til at skrive til os. Vi vil så gøres vores bedste ( hvis vi har et svar på dit spørgsmålet ) for at svare så hurtig som muligt...

I dette grid er der brugt, Karneol flamme( de nedre chakraer, giver ro , tryghed og harmoni), Bjergkrystal pyramide generator (Den mest kraftfulde helbredende krystal), Smudge fjer, og Lasurit (Hare chakra, fremmer ro, stilhed og lære os at slappe af)

Øvelser du kan lave før Fjernhealing

Vejrtrækningsøvelse : Du trækker vejret ind gennem næsen, imens du tæller til 5 ( din mave løfter/udvider sig ), du puster ud gennem munden, mens du tæller til 10 ( din mave " går " indad/bliver mindre og brystet hæver sig ).  Du kan også forestille dig,  at du trækker den gode energi ind og puster den dårlige ud.

Jordforbindelse : Du kan både sidde eller stå i denne øvelse, og meget gerne uden sko. Du starter med at stampe i gulvet ( ikke for hårdt ) i ca.1 min, derefter holder du dine fødder i ro og mærker hvordan du " slår rødder ", mærker at dine fødder er meget tunge og ikke kan flytte sig. Du mærker hvordan varmen/energien  fra jorden, breder sig op igennem fødder, ben, mave, bryst, ud i armene, op igennem hals, hoved og slutter på toppen af hovedet.


Fjernhealing er en energiudveksling mellem mennesker. Der sker det samme som ved en healing, forskellen er at det er over afstand.

Vi bruger grid ( krystaller/sten ) og klangskåle under fjernhealing, som du kan læse mere om på siden " Spirituelle remedier " og " Sten og krystaller ".

Vi aftaler et tidspunkt og sender en sms, med billede af din krystal grid, 5 min før vi starter. Selve fjernhealingen varer 20 min.

Når vi er færdige får du en opringning ( varighed 5-10 min ), og vi får en snak om hvad du/vi har oplevet og der kan være budskaber som skal videre formidles.

 

Pris -600 kr.    

Bestilling til fjernhealing :

Jeannette:   27 81 42 11

Susanne  :   30 82 72 80

 

Krystaller og sten vi bruger til fjernhealing..

eksempel på grid til fjernhealing

spirituelle remedier

Sten og Krystaller