Jeannette Frost Mortensen

 

I 2002 var jeg godt og grundigt træt af trædemøllen og jeg sad og søgt på nettet,  pludselig dukkede Nordlys centeret op og jeg blev nysgerrig, inden jeg havde set mig om var jeg på et begynder kursus i massage. Efter mit første kursus var jeg klar over at jeg måtte den vej, i 2004 var jeg færdig som Nordlys massør. Der fulgt flere kurser som Kranio Sakral Terapeut, Klangmassør og Reiki healer.     

Jeg har altid interesseret mig for hvordan kroppen er skruet sammen,  som årene er gået, har jeg fundet ud af at sindet betyder rigtig meget, hvis vi feks har mange bekymringer, sorg, chok, vrede osv, alle disse ting kan sætte sig som smerte eller skævheder i kroppen.                                                                                                                                                                                                                                                                                  Som tiden er gået har følt at der lå noget og ventede på mig, jeg har søgt efter noget dybere i mig selv, prøve at lære mig selv at kende og livet har også givet mig nogle skub, som migræne i 20 år, sygmeldt med stress, dement mand er nogle af de ting jeg har skulle forholde mig til i livet, men jeg er altid kommet op igen og har tænkt at vi som mennesker har en utrolig power og kraft.                         

Det må jeg så sande, da jeg har taget mod til mig og gået i Shaman lærer , hos Anastasia Anoud, Auning. Heartofdreams. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv i rigtig mange år, at sige ja til mig og min kraft.                                                      

Derfor vil jeg gerne høre din historie, og prøve at hjælpe dig med, at finde ind til din kerne, dit indre lys.

 

Jeg tilbyder :                                                                         

Massage / KST             500 kr

Becoming U healing             500 kr

Shaman healing søger                                  prøvekaniner                                   400 kr

 

Ring eller send en sms til 27814211 

Indtil d 7/2 er det kun fjernhealinger